{{Message}}

Over Klinion

Al meer dan 100 jaar is Klinion een betrouwbaar, echt Nederlands merk. Met een uitgebreid assortiment aan traditionele en speciale wondbedekkers heeft het voor elke fase van de wondgenezing een juist en passend wondmateriaal. Denk aan absorberende verbanden, windsels, zwachtels en pleisters tot een uitgebreide lijn aan geavanceerde wondbedekkers. Inmiddels worden de Klinion wondzorgmaterialen ook buiten Nederland in veel landen gebruikt.

Voortdurend streven wij naar het verbeteren en vernieuwen van het Klinion assortiment. Bijvoorbeeld door het verbeteren van de productspecificaties, het vernieuwen van de verpakkingen of het uitbreiden van het assortiment met nieuwe producten.

Elke dag doen wij onze uiterste best om u als zorgprofessional te ondersteunen bij het bieden van de juiste zorg en zetten wij ons in om zorg betaalbaar te houden. De producten van Klinion onderscheiden zich door een combinatie van functionaliteit, comfort en een scherpe prijsstelling.

  • Goede, betaalbare zorg met comfort voor uw patiënt; dat is wat u kan verwachten van Klinion.

    Wondzorg, Mediq

Producten

Klinion heeft een zeer uitgebreid assortiment wondproducten.

Lees meer

Wond & Genezing

Een wond is een verbreking van de continuïteit van weefsel, veroorzaakt door een trauma of pathologische aandoening.

Lees meer

Klinion maakt gebruik van cookies.

Om de website van Klinion goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.